Składniki
  • truskawki mrożone - 400 g
  • woda - 250 ml
  • galaretka truskawkowa - 2 opakowania
  • cukier puder - 50 g
  • śmietana 30% - 400 ml
Deser truskawkowy

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Łopatka
Noże
truskawki
400 g
640 s-Zmiksować z użyciem łopatki
Łopatka
Noże
Miarka
galaretka rozpuszczona
2 opakowania
630 s-Dodać galaretki wcześniej rozpuszczone

Po ok. 10 s zatrzymać, wymieszać łopatką i miksować dalej
Mieszadło
Noże
śmietana 30%
cukier puder
400 ml
50 g
3ok. 1 min-Dodać do suchego i czystego naczynia
  • Galaretki rozpuścić w szklance gorącej wody.
  • Masę przełożyć do pucharków.
  • Wstawić do lodówki na ok. 1 godz.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.