Składniki
  • marchew - 5 szt. (młoda)
  • zielona fasolka
    szparagowa - 300 g
  • woda - 0,75 l

  • Sos:
  • oliwa - 2 łyżki
  • miód - 1 łyżeczka
  • sok z cytryny - 1 łyżeczka
  • chilli - szczypta
  • sól - do smaku
  • pieprz czarny - do smaku
Sałatka z marchewki i fasolki

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
zielona fasola szparagowa
300 g
---Fasolkę umyć i odciąć końcówki, a następnie ułożyć w Parowym Speedcook'u
Noże
marchew
5 szt.
---Marchewki umyć, pokroić w paski i też ułożyć w Parowym Speedcook'u
Noże
woda
0,75 l
020 minGotowanie na ParzeUstawić Parowy Speedcook
Noże
oliwa
miód
sok z cytryny
chilli
sól
pieprz czarny
2 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
szczypta
do smaku
do smaku
12 min90°C-
  • Warzywa przełożyć do miseczki.
  • Z naczynia miksującego wylać wodą i przepłukać naczynie zimną wodą.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.