Składniki
  • banany - 3 szt. (ok. 300 g)
  • orzechy włoskie - garść
  • miód - 1 łyżka
  • sól - szczypta
  • masło orzechowe - 3 łyżki (ok. 40 g)
Lody bananowo-orzechowe

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Łopatka
Noże
banany
orzechy włoskie
masło orzechowe
3 szt. (ok. 300 g)
garść
3 łyżki (ok. 40 g)
630 s--
  • Banany obrać i pokroić na ok. 3 cm kawałki i zamrozić.
  • Na suchej patelni podprażyć orzechy. Dodać miód i szczyptę soli, smażyć około minuty. Przestudzić.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.