Składniki
  • makaron - 200 g (dowolny)
  • seler naciowy - 150 g
  • czosnek - 2 ząbki
  • ser parmezan - 40 g
  • migdały - 50 g
  • oliwa z oliwek - 40 g
  • sól morska - do smaku
  • pieprz - do smaku
Selerowe pesto

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
Miarka
makaron
seler naciowy
czosnek
ser parmezan
migdały
sól morska
pieprz
200 g
150 g
2 ząbki
40 g
50 g
do smaku
do smaku
840 s--
Noże
Miarka
oliwa z oliwek
40 g
830 s--
  • Makaron ugotować wg wskazówek na opakowaniu.
  • Pesto wymieszać z makaronem.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.