Składniki
  • cebula - 50 g
  • czosnek - 1 ząbek
  • marchew - 50 g
  • pietruszka - 50 g (korzeń)
  • seler - 50 g
  • por - 50 g
  • masło - 1 łyżka
  • oliwa - 1 łyżka
  • brokuł - ok. 250 g
  • woda - ok. 0,75 l
  • serek topiony - 150 g
  • sól - do smaku
  • pieprz - do smaku
Zupa brokułowa

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
cebula
por
seler
pietruszka (korzeń)
marchew
czosnek
500 g
50 g
50 g
50 g
50 g
1 ząbek
67 s-Warzywa obrać i pokroić na mniejsze kawałki
Łopatka
Noże
oliwa
masło
1 łyżka
1 łyżka
2 PULSE-90°CWarzywa zgarnąć ze ścianek łopatką

Podsmażyć

W tym czasie brokuł podzielić na małe różyczki i umieścić w Parowym Speedcook'u
Noże
bulion
-
020 minGotowanieBulion wlać do podduszonych warzyw i nie przekroczyć 1,5 l (1 kreska)

Ustawić na urządzeniu Parowy Speedcook
Noże
Miarka
serek topiony
150 g
530 s-Zdjąć Parowy Speedcook
Noże
sól
brokuł
pieprz
do smaku
ok. 250 g
do smaku
12 minGotowanie-
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.