Składniki
  • jagody - 300 g
  • kefir - 250 g
  • miód - 1łyżka
  • cukier z wanilią - 1 łyżka
  • listki melisy lub mięty do dekoracji
Koktajl jagodowy na kefirze

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
Miarka
jagody
kefir
miód
cukier z wanilią
300 g
250 g
1 łyżka
1 łyżka
740 s--
  • Przelać do szklanek i udekorować listkami melisy lub mięty.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.