Składniki
  • porzeczki czerwone lub czarne - 1000 g
  • cukier - 500 g
  • żel fix - 2 opakowania
Dżem porzeczkowy

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
porzeczki
cukier
żel fix
1000 g
500 g
2 opakowania
45 s-Porzeczki obrać i opłukać
Noże
-
-
215 minGotowanie-
  • Jeżeli robimy dżemy z porzeczki czerwonej to należy przelać go przez koszyczek.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.