Składniki
  • kiełbasa - 300 g (pokrojona w plasterki)
  • cebula - 50 g
  • czosnek - 4 ząbki
  • marchew - 75 g
  • pomidory - 1 puszka
  • kostki rosołowe - 2 sztuki
  • makaron świderki - 100 g
  • kukurydza - 1 puszka (bez soku)
  • cukinia - 200 g
Zupa toskańska

Wspaniale rozgrzewająca zupa inspirowana kuchnią włoską. Warto rozbudować swoje menu o kolejne nietypowe pozycje w celu przełamania monotonii.

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
cebula
marchew
cukinia
czosnek
50 g
75 g
200 g
4 ząbki
610 s--
Noże
kiełbasa
pomidory
kostki rosołowe
makaron świderki
kukurydza
woda
300 g
1 puszka
2 szt.
100 g
1 puszka
1 l
120 minGotowanie-
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.