Składniki
  • mleko - 250 g
  • masło - 100 g
  • cukier - 140 g
  • kakao - 3 łyżki
  • mleko w proszku - 200 g
Domowa czekolada

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Mieszadło
Noże
mleko
masło
cukier
kakao
250 g
100 g
140 g
3 łyżki
2-80°CPo wykonaniu czynności wyciągnąć kubek i odstawić na bok na ok. 15 min
Noże
mleko w proszku
200 g
3ok. 1,5 - 2 min-Po upłynięciu 15 min włożyć kubek do urządzenia i wykonywać czynność do uzyskania gładkiej konsystencji
  • Czekoladę przelać do foremek silikonowych lub do innej płaskiej foremki i wstawić do lodówki, na co najmniej 2 h.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.