Składniki
  • cukinia - 1 mniejsza
  • czosnek - 2 ząbki
  • cebula - 1 szt.
  • serek ricotta - 200 g
  • mięta - ok. 10 listków
  • sól - do smaku
  • pieprz - do smaku
  • olej - 2 łyżki
  • makaron
Makaron z cukinią i ricottą

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
czosnek
cebula
2 ząbki
1 szt.
75 s--
Noże
olej
2 łyżki
1-75°C-
Noże
Miarka
cukinia
1 szt.
45 s-Cukinię pokroić na mniejsze kawałki
Noże
-
-
16 minGotowanie-
Noże
serek ricotta
sól, pieprz
mięta
200 g
do smaku
ok. 10 listków
210 s--
  • Makron ugotować wg wskazówek na opakowaniu.
  • Ugotowany makaron wymieszać z sosem.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.