Składniki
  • filety rybne - 400 g
  • jajko - 1 szt.
  • cebula - 1 szt. (mała)
  • bułka tarta - 20 g
  • natka pietruszki - 1 łyżka
  • koperek - 1 łyżka
  • sól - do smaku
  • pieprz - do smaku
  • bułka tarta do panierowania
  • olej lub oliwa do smażenia
Sznycelki rybne

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
cebula
1 szt.
67 s--
Łopatka
Noże
filety rybne (pokrojone na mniejsze kawałki)
jajko
bułka tarta
natka pietruszki
koperek
sól, pieprz
400 g
1 szt.
20 g
1 łyżka
1 łyżka
do smaku
430 s -Po około 15 s wymieszać łopatką i dalej miksować
  • Z masy formujemy małe sznycelki i panierujemy w bułce.
  • Smażymy na złoty kolor z obu stron.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.