Składniki
  • kapusta kiszona - 250 g
  • marchew - 100 g
  • jabłko - 1 szt. (średniej wielkości)
  • oliwa - 1 łyżka
  • cukier - 1 łyżeczka
  • sól, pieprz - do smaku
  • natka pietruszki - pęczek
Surówka z kiszonej kapusty

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
kapusta kiszona
250 g
---Kapustę odcisnąć z wody
Noże
marchew
jabłko
100 g
1 szt.
---Składniki obrać i pokroić na mniejsze kawałki
Łopatka
Noże
oliwa
cukier
sól, pieprz
natka pietruszki
1 łyżka
1 łyżeczka
do smaku
pęczek
55 - 10 s--
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.