Składniki
  • seler naciowy - 2 łodygi
  • por - 100 g
  • cebula - 1 szt.
  • oliwa - 2 łyżki
  • pomidory w puszce - 1 szt.
  • imbir - szczypta
  • kminek mielony - szczypta
  • kalafior - 150 g
  • bulion - ok. 200 ml
  • sok z jabłek - 100 ml
  • sól, pieprz - do smaku
  • koperek
Zupa pomidorowa

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
seler naciowy
cebula
por
2 łodygi
1 szt.
100 g
65 s-Cebulę brać i pokroić na mniejsze kawałki
Noże
kminek mielony
imbir
pomidory w puszce
oliwa
szczypta
szczypta
1 szt.
2 łyżki
1 PULSE5 minGotowanie-
Noże
bulion - ok. 200 ml
kalafior
ok. 200 ml
150 g
1 PULSE5 minGotowanieBulion wlać do 2 kreski

Dodawać drobne różyczki kalafioru
Noże
sok z jabłek
sól, pieprz
100 ml
do smaku
----
  • Podawać z koperkiem.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.