Składniki
  • płatki kukurydziane - 200 g
  • bułka tarta - 80 g

  • Ciasto:
  • mleko - 80 g
  • mąka pszenna - 100 g
  • jajko - 1 szt.
  • pieprz cayenne, słodka papryka - sól do smaku
Chrupiąca panierka

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
Miarka
płatki kukurydziane
200 g
75 s-Wyjąć
Noże
Miarka
mleko
mąka pszenna
jajko
pieprz cayenne, słodka papryka
80 g
100 g
1 szt.
do smaku
740 s--
  • Filety obtaczać w cieście, a następnie w panierce z płatków kukurydzianych. Smażyć.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.