Składniki
  • jajka - 4 szt.
  • łosoś wędzony - 100 g
  • majonez - 2 łyżki
  • musztarda - ½ łyżeczki
  • sól, pieprz - do smaku
  • zielona pietruszka - 2 łyżki
Pasta jajeczna z łososiem

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
jajka
łosoś wędzony
majonez
musztarda
sól, pieprz
zielona pietruszka
4 szt.
100 g
2 łyżki
½ łyżeczki
do smaku
2 łyżki
410 - 15 s-Jajka ugotowane na twardo
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.