Składniki
  • ogórki konserwowe - 2 szt.
  • jajka - 2 szt. (ugotowane na twardo)
  • wędzona makrela - 1 szt. (średnia)
  • jogurt naturalny gęsty - 2 łyżki
  • keczup - 2 łyżki
  • pietruszka zielona - 1 łyżka
  • sól - do smaku
  • pieprz - do smaku
Pasta z wędzonej makreli

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
ogórki konserwowe
2 szt.
66 s--
Noże
jajka
wędzona makrela
jogurt naturalny gęsty
keczup
pietruszka zielona
sól
pieprz
2 szt.
1 szt.
2 łyżki
2 łyżki
1 łyżka
do smaku
do smaku
430 s--
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.