Składniki
  • imbir - 1 cm (świeży)
  • jarmuż - 100 g
  • filet z indyka - ok. 350 g
  • sos sojowy- 1 łyżka
  • olej sezamowy - 1 łyżka
  • szczypiorek - 1 łyżka
  • białko z jajka - 1 szt.
  • mąka kukurydziana - 2 łyżki
Pulpety z indyka i jarmużu

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
imbir
1 cm
75 s--
Noże
jarmuż
filet z indyka
sos sojowy
olej sezamowy
szczypiorek
białko z jajka
mąka kukurydziana
100 g
ok. 350 g
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżka
1 szt.
2 łyżki
67 - 10 s--
Noże
woda
ok. 0,75 l
025 minGotowanie na ParzeUstawić Parowy Speedcook
  • Uformować średniej wielkości pulpety i ułożyć je w Parowym Speedcook'u.
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.