Składniki
  • korzeń imbiru - 1 cm
  • kapusta biała - 250 g
  • koper włoski – 1 szt.
  • marchew - 1 szt. (średniej wielkości)
  • sos sojowy - 2 łyżki
  • sok z limonki lub cytryny - 3 łyżki
  • cukier - 1 łyżeczka
  • szczypiorek – 2 łyżki
  • olej sezamowy - 2 łyżki
Surówka z kopru włoskiego

Sposób wykonania:

AkcesoriaSkładnikiIlośćPrędkośćCzasTemp ° CUwagi
Noże
korzeń imbiru
1 cm
75 s--
Noże
Łopatka
kapusta biała
koper włoski
marchew
sos sojowy
sok z limonki lub cytryny
cukier
szczypiorek
olej sezamowy
250 g
1 szt.
1 szt.
2 łyżki
3 łyżki
1 łyżeczka
2 łyżki
2 łyżki
510 - 15 s-Warzywa obrać i pokroić na mniejsze kawałki

Zmiksować z użyciem łopatki
Łopatka
Łopatka
Łopatka
Noże
Łopatka
Mieszadło
Łopatka
Miarka
Łopatka
Bez Miarki
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.